Reageren of een ervaring delen?

Wil je reageren op een vraag of zelf een vraag stellen? Of wil je jouw ervaring delen met de andere leden. Dat kan, maar alleen wanneer je je hebt aangemeld voor Samen Fitter. Heb je al een account? Log dan snel in.

Restjesrubriek

| 15 reacties

Tijdens deze challenge hebben we drie gepassioneerde lokale koks weten te strikken die jou gaan helpen voedselverspilling tegen te gaan. Dit werkt als volgt: Jij hebt gedurende de challenge elke dag tot 11.00 uur de tijd om te kijken wat er aan restjes en/of andere producten die je graag wilt gebruiken in je koelkast of voorraadkast liggen. Deze plaats je in een reactie in dit topic. Vervolgens gaat één van de koks voor jou bedenken wat je met deze producten kan maken. Dit doen zij vóór 15.00 uur, zodat je eventueel nog naar de supermarkt kan en genoeg tijd hebt om het gerecht te maken! Dus duik in je koelkast en laat ze hieronder weten wat op moet. Want voedsel verspillen, dat moet je niet willen!

Voordat je een reactie kunt plaatsen moet je je eerst aanmelden voor Doejemee.

15 reacties

Bovenliggend
  • Hi, ik heb in mijn koelkast een restje van 150 gram half om half gehakt, cheddar-kaas (van die plakjes),brie, een vol bakje verse tijm van de AH, een restje griekse yoghurt, 2 citroenen en een halve komkommer
    In de voorraadkast heb ik nog knoflook, ui, rode ui, sjalotten, laurierblad, gedroogde tijm en nog veel meer specerijen, bloem, gist, bakpoeder, baksoda, basmati-rijst, tagliatelle, farfalle, penne, aardappel, honing, mosterd, azijn en extra vierge olijfolie. 
    Tips en./of suggesties zijn meer dan welkom!

Reactie
  • Hi, ik heb in mijn koelkast een restje van 150 gram half om half gehakt, cheddar-kaas (van die plakjes),brie, een vol bakje verse tijm van de AH, een restje griekse yoghurt, 2 citroenen en een halve komkommer
    In de voorraadkast heb ik nog knoflook, ui, rode ui, sjalotten, laurierblad, gedroogde tijm en nog veel meer specerijen, bloem, gist, bakpoeder, baksoda, basmati-rijst, tagliatelle, farfalle, penne, aardappel, honing, mosterd, azijn en extra vierge olijfolie. 
    Tips en./of suggesties zijn meer dan welkom!

Onderliggend
Geen gegevens